Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Filmek képes leírás - Titanic.tlap.hu
részletek »

Filmek - Titanic.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: titanic.tlap.hu » Filmek
Keresés
Találatok száma - 14 db
A Titanic 3D-ben is

A Titanic 3D-ben is

Kate Winslet és James Cameron filmrendező is végigsétált a vörös szőnyegen az áprilisban háromdimenziós formátumban a mozikba kerülő Titanic kedd esti londoni premierjén. A 3D a Titanic legizgalmasabb és legérzelmesebb pillanatait még gazdagabbá teszi. Az egész élményt új szintre emeli - mondta el Cameron a bemutatón.

A Titanic film zenéje 1997

A Titanic film zenéje 1997

A 'Titanic' azon filmek egyike, ami nem szorul bemutatásra, hiszen szinte nincs is olyan ember, aki a White Star Line tulajdonát képező luxushajó történetének tragikus sorsát, illetve az 1997-ben készült világsikerű filmet ne ismerné. Számos könyv, újságcikk, dokumentum-, tévé-, és mozifilm foglalkozott már a Titanic történetével.

Domingo és Dion énekli a Titanic-dalt

Domingo és Dion énekli a Titanic-dalt

Plácido Domingo világhírű tenor és Celine Dion előadásában a My Heart Will Go On című sláger csendül fel a Titanic című film új, 3D-s változatában. A Sony Classical március 25-én jelenteti meg az eredeti filmzenét tartalmazó album legújabb kiadását. A lemez két változatban, Titanic Anniversary Edition és Titanic Collector's Anniversary Edition címen lesz elérhető. Utóbbi négylemezes gyűjtemény lesz: az első a filmzene újrakevert változata, a második a Back To Titanic zenéje, a harmadikon az I Salonisti (a filmben a zenei együttes azt a kamarazenekart alakítja, akik még a süllyedő hajón se áll le a muzsikálással), valamint Domingo és Dion duettje lesz hallható, a negyedik pedig a Titanic óceánjáró korának népszerű zenéjéből ad ízelítőt.

Encyclopedia Titanica

Encyclopedia Titanica

The RMS Titanic was a British registered four funnelled ocean liner built for the transatlantic passenger and mail service between Southampton and New York. On April 10th 1912 the Titanic sailed from Southampton with 2,200 passengers and crew, four days later the Titanic collided with an iceberg and sank. 1500 people died and 700 survived. This website attempts to tell their story and that of the great ship with which their fate would be inextricably linked.

Fotók és rajzok

Fotók és rajzok

Fotók és rajzok a Titanicról az indulás előttről, a hajózás közben, a katasztrófa előtt és után, valamint a katasztrófa utáni időkből, amelyek mind a szomorú eseményre emlékeztetnek. Túlélők fotói és még sok más.

Jön a Titanic 3D-ben - videó

Jön a Titanic 3D-ben - videó

Nagy kasszasiker volt 1997-ben James Cameron romantikus katasztrófafilmje, a Titanic, ami világszerte több mint 1,8 millió dollár bevételt termelt. Tizennégy Oscar-díjra jelölték, ebből tizenegyet bezsebelt, többek között a legjobb filmnek járó aranyszobrocskát is, Cameron pedig hazavihette a legjobb rendezőnek járó elismerést. A film főcímdala, a My Heart Will Go On - James Horner és Will Jennings szerzeménye -, melyet Céline Dion énekelt, megkapta a legjobb eredeti filmdalnak járó Oscart. 2012 áprilisában, a Titanic katasztrófájának századik évfordulója alkalmából megérkezik a mozikba a film 3D-s változata, melyből egy kis ízelítő - valójában kedvcsináló, emlékidéző videó - már felkerült a YouTube-ra.

Megérkezett a Titanic előzetese

Megérkezett a Titanic előzetese

Idén áprilisban lesz a Titanic katasztrófa 100. évfordulója, aminek alkalmából két különböző sorozat is útnak indul - írja a forcesofgeek.com. A két sorozat teljesen másképp meséli el az eseményeket, míg a Blood and Steel a híres hajó felépítésének történetére fókuszál, addig a Titanic a katasztrófára helyezi a hangsúlyt.

R.M.S. Titanic

R.M.S. Titanic

Angol nyelvű cikkek a Titanicról és más hajókról. Képek, fotók, a hajók szintjeinek fedélzeti alaprajzaival. Letölthető animációs ábrázolása a Titanic süllyedésének. Utasok listája. a hajótársaság más hajói.

RMS Titanic

RMS Titanic

Az RMS Titanic brit Olympic-osztályú utasszállító hajó, amely egy jégheggyel történt, 1912. április 14-i végzetes ütközéséről és 1912.április 15-i elsüllyedéséről vált ismertté. Egy óceánjáró hármas második hajójaként a Titanicot és testvéreit heti három járat kiszolgálására és a transzatlanti forgalom dominálására tervezték a White Star Line társaság számára.

Hirdetés
Titanic  1997

Titanic 1997

Belfastban elkezdik építeni a világ legnagyobb hajóját, melynek hossza nagyobb, mint a korabeli New York legmagasabb felhőkarcolója. A hajótest építése feszített tempóban zajlik és két évig tart, a belső dekoráció megalkotása pedig újabb egy évet vesz igénybe. A Titanic 1912. április 10-én, egy szerdai napon, déltájban hagyja el Southampton kikötőjét, hogy újabb két megállás után New York felé hajózzon. És bár a Titanic útja során számos figyelmeztető jelzést kap más hajóktól, amelyek a jéghegyek közelségére hívják fel a luxushajó figyelmét, április 14-én este 11 óra 40 perckor - alig öt nappal azután, hogy útnak indult - jéghegynek ütközik. Április 15-én hajnali fél háromkor, kevesebb mint három órával a végzetes ütközés után pedig már az Atlanti-óceán fenekén pihen.

Titanic 3D-ben 2012

Titanic 3D-ben 2012

Titanic 3D James Cameron 1997-ben bemutatott Titanicja megrengette a mozivilágot, és az 1,8 milliárdos bevételével a legtöbb bevételt hozó filmjévé vált (az akkori csúcstartó a Jurassic Park volt 915 millió dollárral), amit azóta csak az Avatarnak sikerült megtörnie (2,7 milliárd dollár) Ezenkívül pedig díjakat is rendre felhalmozott, melyek közül sikerült 11 Oscart is bezsebelnie. 2012-ben az katasztrófa 100. évfordulójára várható volt, hogy a Titanicot újra bemutatják, ráadásul most a mai trendeknek megfelelően kiegészítik 3D-vel.

Titanic film 1912

Titanic film 1912

Videófotók az eredeti Titanic hajóról az elindulás előtti időből, a hajó utasairól, korabeli újsághírekről. Megmutatják a hajó számos részét belül és kívül is. Eredeti fotók a süllyedő hajóról és képek a katasztrófáról készült filmből You Tube-n.

Titanic film 1997

Titanic film 1997

Gigantikus, felülmúlhatatlan, valódi mestermű - tartották a Titanicról, s a tragikus véget ért luxusóceánjáró köré épült történetből hasonló jelzőkkel illetett szélesvásznút rendezett a precizitásáról és maximalizmusáról egyaránt ismert James Cameron. (Más kérdés, hogy a gigaköltségvetésű projektbe beszálló két filmstúdió fejesei legalább annyira izgulhattak, mint az egykori címszereplőn utazók a süllyedéskor...)

Titanic magyarul - zene

Titanic magyarul - zene

Titanic betétdala magyarul : A szivem visz tovább Dalszöveg: Éjszakák és álmok, Rád várok és szállok, Újraélek mindent ott fent. Elrejtett csillag, de ott vagy, én hívlak Újraélsz egy szívben itt lent. Nézz rám az éj ablakán, Vár ma rám ott a fényben, Nézz rám.

Tuti menü