Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cikkek képes leírás: Titanic - Újramodellezték [2. oldal]
részletek »

Cikkek: Titanic - Újramodellezték [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: titanic.tlap.hu » Cikkek
Keresés
Találatok száma - 22 db
Titanic-átok? Visszafordult az emlékhajó

Titanic-átok? Visszafordult az emlékhajó

Titanic-emlékútra indult a hajó szerencsétlenségének századik évfordulóján egy óceánjáró Southampton kikötőjéből. Azonban néhány órával az indulás után vissza kellett fordulniuk. Mintegy 1300 utas vállalkozott az emléktúrára. Közülük sokan Titanic-rajongók, vagy az egykori utasok rokonai. A résztvevők nem féltek attól, hogy kísértették volna a sorsot, vagy hogy megismérlődhetett volna a katasztrófa. Ekkora baj nem történt, de a hajó visszafordult. Ugyanis az egyik utas rosszul lett - írja a DailyMail.

Titanic-kiállítás - Közép-Európában elsőként Budapesten

Titanic-kiállítás - Közép-Európában elsőként Budapesten

Közép-Európában elsőként Budapesten látható a Titanic-kiállítás, az Eredeti leletek - igaz történetek című tárlat szombaton nyílik meg a Millenárison. 'A Titanic történetét már sokan, sokféleképpen mesélték el, de még soha olyan szívbemarkolóan, mint ahogy ez a kiállítás teszi' - mondta a szervezők nevében Erdélyi Erzsébet, az RTL Klub munkatársa pénteken, a tárlatról tartott sajtótájékoztatón.

Titanic-túra pár milláért

Titanic-túra pár milláért

Turistáknak is lehetőségük lesz jövő nyáron, hogy leereszkedjenek a tenger mélyén nyugvó Titanic roncsaihoz; a szokatlan túra 39 ezer fontba, azaz több mint 14 millió forintba kerül. Jövő áprilisban lesz a világtörténelem leghíresebb óceánjárója, a Titanic tragédiájának 100. évfordulója, a centenárium kapcsán 2012 júliusában nemzetközi expedíció szerveződik.

Új kiállítás nyílt a Titanicról

Új kiállítás nyílt a Titanicról

Egy angliai múzeum közel 200 olyan tárgyat állít ki új tárlatán, melyek mindegyike a Titanic fedélzetéről származik. A tárlaton a Titanic roncsai közül felhozott személyes tárgyak alapján egy 63 évesen Amerikába emigráló asszony mindennapi életének történetét rekonstruálták.

Újramodellezték a Titanic elsüllyedését

Újramodellezték a Titanic elsüllyedését

Egyes vélemények szerint Cameron most már igazán kereshetne magának valami más témát, hiszen lassan az utolsó utáni bőrt is lehúzza az óceánjáró elsüllyedéséről. Ha éppen nem a Mariana árokról készít dokumentumfilmet, a rendező tovább foglalkozik a történettel, olyannyira, hogy nemrégiben moziba került az 1997-ben bemutatott és több Oscar díjat is elnyert, Titanic című filmjének 3D-s változata.

Tuti menü